מצרכים
500 גרם פסטה
500 גרם דג לוקוס ( או כל דג טרי לבן) קצוץ ביד
3 כפות שמן זית איכותי
2 כוסות רוטב עגבניות עשיר של ברילה
1 בצל סגול פרוס דק
10 שיני שום פרוסות ומטוגנות קלות
1 שומר קצוץ לקוביות
1 גזר קצוץ לקוביות
חצי כוס יין לבן
2 גבעולי סלרי קצוצים לקוביות
אופן ההכנה
- במחבת גדולה מטגנים קלות בשמן הזית את הבצל, גזר, סלרי, שומר ושום למספר דקות.
- מוסיפים את דג הלוקוס הקצוץ ומבשלים ביחד כ 4 דקות.
- מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים ביחד כ 15 דקות.
- במקביל מכינים את הפסטה.
- עורמים במרכז צלחת הגשה פסטה ומעל את רוטב הדגים העשיר.
- אפשר לפזר מעל פרמזן – לפי הטעם.
- אופים ב 190 מעלות כ- 15-18 דק' עד שישחימו.