סלט אבטיח, פטה ורוקט עם שמן זית איכותי וטרי – מרענן נהדר לקיץ.
סלט אבטיחים בשלים מתוקים בשילוב עם גבינת פטה ועלי רוקט עם שמן זית ומיץ ליים. שילוב מתוק ומלוח – המליחות של הגבינה היא תשובה מושלמת למתיקות הקרירה של האבטיח. השילוב של הטעם ממכר. סלט קיץ מושלם שנראה מהמם על השולחן, מתאים לגמרי לבראנץ' של שבת. גם אלו שלא אוהבים סלטים מתוקים יתמכרו לסלט הזה.
מצרכים
1 שקית עלי רוקט
1/2 כוס כוסברה קצוצה
4 כוסות קוביות אבטיח
3/4 כוס גבינת פטה חתוכה לקוביות
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
מיץ מליים אחד
2 כפיות חומץ בלסמי
1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
להניח בקערה את עלי הרוקט ולפזר מעל את הכוסברה הקצוצה.
להניח את קוביות האבטיח ואת גבינת הפטה
לערבב יחד שמן זית, מיץ ליים וחומץ בלסמי. לשפוך על הסלט
לפזר את הפלפל השחורהתבלינים במתכון לפי הטעם האישי.