קרפצ`יו פילה בקר קלאסי מפרוסות פילה דקות ומפנקות בתיבול של שמן זית, בלסמי מצומצם, עלי רוקט ותותים טריים שמעניקים טוויסט מעניין למנה.
מצרכים
4 מנות/יחידות: תלוי בגודל המנה
פילה בקר – 300 גרם, פרוס דק.
שמן זית – 3 כפות – סה"כ (30 מ"ל)
חומץ בלסמי – 2 כפות – סה"כ (20 מ"ל), מצומצם.
מלח גס – קורט
פלפל שחור – קורט
תות שדה – 5 יחידות בינוניות – סה"כ (100 גרם), טריים ופרוסים.
עלי רוקט – חופן אחד.
אופן ההכנה
- פורסים את פילה הבקר לרצועות דקות ככל האפשר ומסדרים אותן פרוסות על צלחת הגשה נאה של קרפצ`יו.
- על הקרפצ`יו מזלפים מעט שמן זית ובלסמי מצומצם, מתבלים, מפזרים את עלי הרוקט ומקשטים בתותים הפרוסים. מתקבל קרפצ`יו בקר פשוט מושלם!
- בתיאבון!