קרפצ'יו פילה בקר

קרפצ`יו פילה בקר קלאסי מפרוסות פילה דקות ומפנקות בתיבול של שמן זית, בלסמי מצומצם, עלי רוקט ותותים טריים שמעניקים טוויסט מעניין למנה.

מצרכים

4 מנות/יחידות: תלוי בגודל המנה

פילה בקר – 300 גרם, פרוס דק.

שמן זית – 3 כפות – סה"כ (30 מ"ל)

חומץ בלסמי – 2 כפות – סה"כ (20 מ"ל), מצומצם.

מלח גס – קורט

פלפל שחור – קורט

תות שדה – 5 יחידות בינוניות – סה"כ (100 גרם), טריים ופרוסים.

עלי רוקט – חופן אחד.

אופן ההכנה

  1. פורסים את פילה הבקר לרצועות דקות ככל האפשר ומסדרים אותן פרוסות על צלחת הגשה נאה של קרפצ`יו.
  2. על הקרפצ`יו מזלפים מעט שמן זית ובלסמי מצומצם, מתבלים, מפזרים את עלי הרוקט ומקשטים בתותים הפרוסים. מתקבל קרפצ`יו בקר פשוט מושלם!
  3. בתיאבון!

עוד
מתכונים