מצרכים
4 מנות/יחידות: תלוי בגודל המנה
כרוב – יחידה בינונית (1539 גרם)
שומשום – 1/4 כוס – סה"כ (35 גרם)
פטרוזיליה – צרור (114 גרם), לא חובה.
שמן זית – 2 כפות – סה"כ (20 מ"ל)
שמן שומשום – כף (10 מ"ל)
מיץ לימון – יחידה (30 מ"ל)
מלח – 1/2 כפית שטוחה
פלפל שחור – קורט, או לבן.
אופן ההכנה
- קוצצים את הכרוב לעובי הרצוי שאוהבים (ניתן גם להיעזר בקולפן רחב).
- מחממים מחבת, קולים את השומשום עד לצבע זהוב קלות ומקררים.
- קוצצים את הפטרוזיליה ללא הגבעולים.
- מערבבים את שמן הזית, שמן השומשום, מיץ הלימון והתבלינים ביחד.
- מערבבים את הכרוב עם השומשום הקלוי, הפטרוזיליה והרוטב.
- מגישים בתיאבון!
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.