שמן הזית שלנו

זני שמן זית

  • קלמטה – מקור הזן הינו בדרום יוון בעל ערכים תזונתיים של נוגדני חמצון באחוזים גבוהים ואומגה 9.
    זן זה מומלץ לטיבול סלטים, גבינות וגם מתאים לבישול טיגון ואפיה. דרגת טעם עדין ארומתי.

  • קורטינה – מקור הזן בדרום איטליה בעל ערכים תזונתיים של נוגדני חמצון באחוזים גבוהים ואומגה 9.
    זן זה מומלץ לתיבול קר, גבינות, בשר ומרינדות דרגת טעם חזק חריף.
  • סורי – חבל צור בלבנון ( מקור השם צורי) בעל ערכים תזונתיים של נוגדני חמצון באחוזים גבוהים ואומגה 9.
    זן זה מומלץ "הבחירה הישראלית" מתאים לסלטים קרים ולחומוס. דרגת טעם ארומטי ודומיננטי.
  • קורינייקי – מקור הזן בכרתים, בעל ערכים תזונתיים של נוגדני חמצון באחוזים גבוהים ואומגה 9.
    זן זה מומלץ לסלט יווני סלטים ירוקים לבנה וגבינות. דרגת טעם ארומתי עשבוני.
  • פיקואל – מקור הזן חבל אנדלוסיה ספרד, בעל ערכים תזונתיים של נוגדני חמצון באחוזים גבוהים ואומגה 9.
    זן זה מומלץ עמיד לפרוק בחום גבוה מתאים לבישול טיגון אפיה אנטי-פסטי ותיבול עדין. דרגת טעם ארומתי.
  • פישולן – מקור הזן דרום צרפת בעל ערכים תזונתיים של נוגדני חמצון באחוזים גבוהים ואומגה 9.
    זן זה מומלץ לבישול, טיגון ,אפיה וסלטים. דרגת טעם ארומטי עשבוני.
שמן-זית-סורי
שמן-קורטינה